Linje

STERK

TID FOR LIV

Dette gjør vi

O2 opptak

tester ulike treningsmetoder

Isbading / Sauna

"Kompani Sagavoll"

"Helvetesuke"

"Himmelsk uke"

Crossfit

Dette lærer du

Treningsprogram

Kosthold og ernæring

Mindfullness

Fysiologi

Skadeforebygging

Reiser

Oslo / 1 uke

Club la Santa - Lanzarote / 10 dager

Fellestur til Hermon høyfjellsenter

Valgfri tur til Kambodsja

Valgfri tur til Island eller London

STERK er en fysisk utfordring. Kroppen må trenes og utfordres for å bli sterkere og mer utholdende. STERK er en mental utfordring. Hvordan bli sterk i hodet og heie deg selv og andre frem?

Vi samarbeider med noen av Norges fremste fagfolk på kondisjonstrening, styrketrening og ernæring fra Universitetet i Sørøst Norge.

Tur

Oslo

På starten av året drar vi til vår egne hovedstad. Her lager vi vår egen treningsleir – i by og mark. Vi besøker også ulike studiesteder, som Idrettshøgskolen. 

 

Club la Santa – Lanzarote
På våren drar vi til Club la Santa på Lanzarote, en sportsresort med endeløse muligheter innen idretter og aktiviteter! Her blir det noe opplegg felles for alle, med alt fra bølgesurfring til gruppetimer. Videre blir det tid til å fylle sin egen dagsplan, med rundt 80 forskjellige aktiviteter å velge blant.

Et år på STERK 2025/2026 koster

145.900,-

Linjeavgift
34.000,-
Innmelding
3.200,-
Dobbeltrom
92.700,-
Felleskostnader
16.000,-
*) Vi tar forbehold om endringer i valutakurser. Eventuelle vaksiner og visum kommer i tillegg.
**) Tillegg for enkeltrom: kr. 6.300,-

Du kan søke om stipend og lån i Statens lånekasse for utdanning via lånekassens nettside. Maks låneramme for 2024/2025 er kr. 137.907,-, hvorav kr 55.163,- (40%) kan omgjøres til stipend ved fullført skoleår. For å få omgjort lån til stipend, kan du ikke ha udokumentert fravær som overstiger 10 prosent. Se Lånekassens hjemmeside for mer informasjon.